Vrouwen

Luister ook naar de Podcast – Vrouwen van Transvaal

Transvaal is een smeltkroes van vele culturen. Vrouwen uit alle windrichtingen zijn hier neergestreken om te wonen, werken en leven samen met hun partner, gezin of alleen. Zo heeft iedere vrouw een bijzonder en uniek verhaal. Wij hebben meerdere vrouwen geïnterviewd en gevraagd wat ze trots maakt en hoe ze troost vinden hier in de wijk.

Nieuwsgierig naar hun verhalen?
Luister dan naar onze podcast. De verhalen worden verteld door stemacteurs en zijn in diverse talen te beluisteren.

Kom jij ook uit Transvaal en wil je ook je verhaal kwijt, of in contact komen met vrouwen zoals in de Podcast?

We nodigen je uit om mee te doen met een van onze activiteiten of neem contact op met Sumeyra via 06 30 99 50 89 of s.akbulut@wezijntransvaal.nl.

Hopelijk tot ziens bij een van onze buurthuizen.

Speciaal voor vrouwen
WeZijn Transvaal heeft ook activiteiten en hulp speciaal voor vrouwen. Er zijn leuke activiteiten, gezelligheid en je leert andere vrouwen uit de buurt kennen. Er is vaak iemand in onze buurthuizen die op de kinderen past.

Activiteiten
Wij organiseren verschillende activiteiten voor vrouwen. Bijvoorbeeld fietsles, ladies gym, taallessen, kooklessen, het Mama Health Café en bijeenkomsten over gezond leven.

Vrouwenspreekuur
Elke maandagochtend is er in buurthuis Mandelaplein een vrouwenspreekuur van de maatschappelijk werker. Vrouwen kunnen hier terecht met vragen. Bijvoorbeeld over eenzaamheid, geldzaken, opvoeding, activiteiten in de buurt, geweld thuis, echtscheiding, wonen en werk.

Meer weten over onze activiteiten voor vrouwen?

Voor meer informatie over vrouwen bij WeZijn Transvaal kan je terecht bij Sumeyra (bellen op 06-30 99 50 89).