Locaties

WeZijn Transvaal zorgt voor het welzijnswerk in Transvaal Noord, Transvaal Midden, Transvaal Zuid en Groente- en Fruitmarkt. We doen dit samen met de bewoners en buurtgroepen. Met z’n allen zorgen we in heel Transvaal voor activiteiten voor de bewoners en voor een fijne buurt. Er zijn 4 locaties van WeZijn Transvaal.

Buurthuis Mandelaplein en Buurthuis Bario zijn 7 dagen per week open. Het zijn veilige en warme plekken, door de buurt voor de buurt. Iedereen is er welkom en iedereen voelt zich er welkom en thuis. Je kan er zelf activiteiten opzetten, je kan meedoen aan activiteiten je kan er je talenten ontwikkelen en mensen ontmoeten. In allebei de buurthuizen zijn buurthuismedewerkers. Zij ondersteunen de activiteiten en bewoners.

In de Buurtkantine, de kantine van Sporthal Transvaal, zijn allerlei activiteiten door en voor de buurtbewoners. Je kan er wat drinken en eten bij het Proeflokaal, er is een aantal avonden jongerenwerk en het kantoor van de bewonersorganisatie zit hier.

Activiteiten
Buurthuis Mandelaplein

Activiteiten
Buurthuis Bario

Activiteiten
Buurthuis Buurtkantine

Contactgegevens Mandelaplein, Bario en Buurtkantine

Buurthuis Mandelaplein
Mandelaplein1
070 - 380 5474
info@wezijntransvaal.nl

Buurthuis Bario
Kockstraat 175
070 – 394 02 79
info@wezijntransvaal.nl

Buurtkantine
Colensostraat 2
070 - 380 5474
info@wezijntransvaal.nl

Peuteropvang

In nauwe samenwerking met basisscholen uit de buurt organiseren we Peuteropvang. Dit zijn veilige, leuke en leerzame speelplekken waar peuters goed worden voorbereid op de basisschool. We werken met erkende Vroeg- en Voorschoolse Educatie (VVE) programma’s. Het programma op de Peuteropvang sluit daardoor naadloos aan op groep 1 en 2. Dat maakt de overstap makkelijker en bevordert het leerproces. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs of neem telefonisch contact op met de coördinator, Judith Vincent, via 070 380 5474 of 06-43636968.

Peuteropvang Thusanong
Mandelaplein 1

Peuteropvang
Sim Sim
Mandelaplein 2

Peuteropvang
Kleine Schalk
Schalkburgerstr. 383

Peuteropvang
Madiba
Mandelaplein 1