Meiden

Meiden (10 tot 18 jaar) die in Transvaal wonen of naar school gaan, hebben bij WeZijn Transvaal een eigen plek en eigen meidenwerkers. De meidenwerkers organiseren activiteiten speciaal met en voor meiden. Je kan er jezelf zijn, andere meiden ontmoeten, ontdekken waar je sterk in bent en zelfvertrouwen krijgen.

Er zijn veel activiteiten voor meiden in buurthuis Bario, buurthuis Mandelaplein en de Buurtkantine. Bijvoorbeeld meidensport, de groene meidenclub, de kookclub, inloopmiddagen en -avonden. In buurthuis Mandelaplein is er een speciale meidenkamer. Je kan hier chillen, film kijken en andere meiden ontmoeten. Je kan er huiswerk maken, een boek lezen en je talenten ontwikkelen. Er is een meidenraad en je kan met vragen terecht bij de meidenwerker. De meiden bedenken en organiseren samen met de meidenwerker de inrichting, het programma en welke regels er gelden.

Meer weten over onze activiteiten voor meiden?

Voor meer informatie over het meidenwerk kan je bellen met Nina (06-41 68 97 74) en Shay (06-11 73 85 50). Je vindt ze vaak bij buurthuis Mandelaplein en buurthuis Bario.