Door het Coronavirus kunnen we komende meivakantie niet op pad naar een museum of pretpark. Toch hebben jullie, zeker nu, een leuke vakantie verdiend en daarom hebben we onze krachten gebundeld (Zebra, Mehr Sport en Onderwijs, Bibliotheek Transvaal, Buurthuis Mandelaplein, Museon) en een studio gebouwd van waaruit jullie jongerenwerkers en gasten dagelijks een livestream maken. Tijdens de livestream doen ze leuke activiteiten die we tegelijkertijd thuis kunnen doen. Jullie kunnen ondertussen vragen stellen en/of door middel van foto’s laten zien hoe het bij jullie gaat.

Doen jullie mee? Wij hebben er heel veel zin!

‘Hoe kom je aan het vakantiepakket?’

Kinderen (basisschool) Dagelijks is er een livestream om 11.00 uur. Wil je meedoen? Geef je op bij juf Nina, stuur haar een berichtje via de whatsapp (0641689774) met je naam, adres, woonplaats + telefoonnummer en naam school gegevens. Vermeld ook je e-mailadres. Je ontvangt dan bericht over wanneer en waar je je pakketje op kunt halen en ontvang je de link voor onze livestream-activiteiten op YouTube.

Jongeren (middelbare school)

Dagelijks is er een livestream om 15.00 uur. Wil je meedoen? Geef je op bij meester Abdeslam, stuur hem een berichtje via de whatsapp (062504568) met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Vermeld ook je e-mailadres. Ook dan ontvang je bericht over wanneer en waar je je pakketje op kunt halen. In het pakket staat ook een uitleg over hoe je je kunt aanmelden voor het FiFA-online toernooi.

Aanmelden is ook mogelijk via Sehzad van Mehr Sport (0642030266)

Digitale Buur(thuis) activititeitenprogramma 2020