Kinderen

Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen bij WeZijn Transvaal spelen, plezier maken, ontspannen, ontdekken waar ze goed in zijn en dingen leren. De kinderwerkers organiseren veel activiteiten. Ze helpen kinderen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Ze hebben aandacht voor gezond leven, respect voor elkaar en meedoen in de samenleving. Ook helpen ze ouders bij vragen over de opvoeding.

Kinderen kunnen op 3 plekken terecht bij WeZijn Transvaal:

  • buurthuis Bario
  • buurthuis Mandelaplein
  • de Buurtkantine

Er zijn veel activiteiten voor kinderen in de buurthuizen en de Buurtkantine. Bijvoorbeeld voorleesochtenden, sportlessen, huiswerkbegeleiding, gitaarles en kookles. Je kan ook lid worden van de Wijktijgers.

Vakantieactiviteiten en kampen

Elke vakantie zijn er veel leuke activiteiten en uitjes voor kinderen en jongeren. Je kan bijvoorbeeld voor een klein bedrag meedoen aan sporten, creatieve en culturele activiteiten, nieuwe dingen leren, spelletjes doen. Er is veel te beleven voor alle kinderen en jongeren: binnen en buiten, groot en klein. Je kan ook mee op kamp.
Volg onze social media (@wezijntransvaal) voor het vakantieprogramma en meld je aan bij buurthuis Mandelaplein of buurthuis Bario.

Zomerschool

Bij de zomerschool kunnen basisschoolkinderen (4 tot 12 jaar) in de zomervakantie extra les en hulp krijgen. Bijvoorbeeld taal en rekenen. Er zijn ook activiteiten om je talenten te ontwikkelen, en je leert er goed met anderen omgaan. Je kan je aanmelden bij Nina (bellen op 06-41 68 97 74 of mailen op n.tromp@wezijntransvaal.nl).

Meer weten over onze activiteiten voor kinderen?

Kom langs bij onze buurthuizen, mail of bel ons op 070 380 54 74